_An error has occured, please try again! outspot.nl

Loading profile...

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal!

Hulp nodig?

Hoe kunnen we jou helpen?

 • Wat is Outspot

  Outspot is een onlineaanbiedingensite waar je aankopen kan doen aan voordelige prijzen! Laat je verwennen, inspireren en geef je leven meer kleur met een van onze topaanbiedingen!

  Een citytrip naar Rome, een culinaire verwennerij in een restaurantje in je buurt, een ontspannende uitstap met je kinderen, een wellnessbezoek, een sportief avontuur, een handige tool voor in de keuken, het ideale juweel voor je partner… en dit is nog maar een greep uit ons uitgebreide aanbod!

  Surf nu naar onze website voor het volledige aanbod of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief brengt je dagelijks op de hoogte van wat hot is. Zo sta je zeker vooraan in de rij bij de nieuwste deals! Inschrijven kan door je e-mailadres in te geven in de rechteronderhoek van deze pagina.

  Een aankoop doen bij Outspot doe je in enkele muisklikken! Klik op ‘Bestel nu!’ en je wordt verder begeleid bij je aankoop. Je kan betalen met Visa, Maestro, PayPal, Mastercard of via overschrijving. Outspot garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze site dankzij het Thuiswinkel kwaliteitslabel. Na de betaling ontvang je meteen de aangekochte voucher in je mailbox en/of wordt het aangekochte product naar je toegestuurd.

  Benieuwd naar de mening van andere klanten? Surf dan vlug naar Trustpilot en lees de vele positieve commentaren van onze klanten.

  Like Outspot op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, meer dan 40 000 Outspot-fans gingen je reeds voor!

 • Een bestelling plaatsen

  Hieronder vind je hoe je een aanbieding kunt aankopen:

  • Klik op 'Bestel nu'
  • Selecteer het aantal vouchers die je wenst te kopen. Dat doe je door op “+' te klikken
  • Klik op “Jouw gegevens'
  • Vul je persoonsgegevens in. Indien je een waardebon hebt, vink je “Ik heb waardebonnen' aan en vul je de code in. Vergeet niet om daarna op “Valideren' te klikken. Klik vervolgens op “Betalen'
  • Kies de gewenste betaalmethode en klik op “Betalen'

  Outspot stuurt tot slot je vouchers via e-mail.

 • Mijn aankopen

  Geef je e-mailadres in via http://mijn.outspot.nl. Je krijgt een overzicht van je aankopen van de voorbije honderd dagen.

  Hier kan je de status van je aankoop bekijken, betalingsinstructies opvragen of vouchers opnieuw verzenden naar jouw e-mailadres.

  Vind je iets niet terug? Gebruik dan onderstaand contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 • Bijbestelling

  Zolang de actie loopt, kan je onbeperkt bijkopen. Van zodra het aanbod is verlopen, stopt de verkoop definitief. Het beste dat je dan kan doen is hopen op een gelijkaardig aanbod op een andere keer. De nieuwsbrief en website van Outspot goed in de gaten houden is dus de boodschap.

 • Uitschrijving uit de nieuwsbrief

  Klik op de uitschrijflink die je onderaan elke nieuwsbrief vindt. Lukt het niet? Gebruik dan onderstaand contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 • Product niet ontvangen

  Controleer de levertermijn op je voucher of onder het luik “Praktisch” van de actie op de website. Let op: voor sommige producten kan de levering tot 3 weken duren. Is die alsnog overschreden? Contacteer de dienst na verkoop die vermeld staat op je voucher of onder het luik “Praktisch” van de actie op de website.

 • Product retourneren (geen defect)

  Je hebt wettelijk het recht om binnen de 14 dagen af te zien van de aankoop ongeacht de reden. Maar Outspot gaat een stap verder en biedt je een herroepingstermijn van 30 dagen aan. Die termijn van 30 dagen loopt vanaf de dag die volgt op de levering. Let op: de herroepingstermijn is niet van toepassing op artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn, op verbruiksartikelen en op producten die om hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden eens de verzegeling verbroken is (bv. ondergoed, slaapartikelen, kleding...)

  Hoe retourneren?

  Contacteer de dienst na verkoop die vermeld staat op je voucher of onder het luik “Praktisch” van de actie op de website.

 • Defect product

  Raadpleeg het luik “Praktisch” van de actie op de website of op je voucher. Daar vind je de contactgegevens van de dienst na verkoop terug. Stuur vervolgens een foto van het defect alsook een beschrijving ervan naar de betreffende dienst na verkoop. Je ontvangt daarna de instructies per e-mail voor de verdere afhandeling van je aanvraag.

  In de meeste gevallen geniet je van 2 jaar garantie die steeds duidelijk vermeld is onder het luik “Praktisch”. De garantie is echter niet van toepassing op artikelen op maat, verbruiksartikelen en producten die om hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden, zoals slaapartikelen, witgoed, kleding, enz.

 • Beschikbaarheid en reservatie (hotel/restaurant/vrije tijd)

  Het aantal vouchers die je kan aankopen, is afhankelijk van aanbieding tot aanbieding en van de reservatieperiode. Om de beschikbaarheid te controleren, klik op ´Bestel nu´ en kijk hoeveel plaatsen je nog kan aankopen. Zolang de deal niet op ´uitverkocht´ staat, is er dus nog plaats.

  Indien Outspot data voorstelt, kunnen enkel die data worden aangekocht.

  Wil je de gemaakte reservatie verplaatsen of annuleren? Vanaf het hotel uw gewenste datum heeft bevestigd gelden de wijzigings- en annulatievoorwaarden van het hotel of de betrokken partner. Contacteer dan de betrokken aanbieder die vermeld staat op je voucher of onder het luik “Praktisch” van de actie op de website. Dit is steeds afhankelijk van de beschikbaarheid.

 • Aankoop voucher annuleren (hotel/restaurant/vrije tijd)

  Ongelooflijk maar waar! Op sommige acties is er zelfs een terugbetalingsgarantie tot 6 maanden na aankoop. Je hoeft helemaal niet meer te twijfelen om een belevenis voor je vrienden/collega’s/familie of jezelf aan te kopen. Bedenk je je achteraf, of is de ontvanger niet helemaal tevreden met de geschenkvoucher, dan is er geen probleem. Jijzelf of de persoon die de voucher heeft ontvangen kan deze dus zonder enig probleem volledig terugbetaald krijgen binnen de 6 maanden. Dit uiteraard voor zover de voucher nog niet gereserveerd, opgebruikt of vervallen is. Dit is als garantie uitzonderlijk en nooit gezien en gaat veel verder dan de wettelijke 14 dagen (herroepingsrecht). Maar zo is Outspot nu eenmaal.

  Let wel op: voor alle acties waar niet uitdrukkelijk de terugbetalingsgarantie vermeld staat (logo 6 maanden terugbetalingsgarantie op de foto), geldt de garantie niet. Het herroepingsrecht en de terugbetalingsgarantie zijn niet van toepassing op reizen die online geboekt worden en op tickets voor evenementen, concerten, festivals of belevenissen met betrekking tot een of meerdere vaste data.

  Hoe de aankoop van de voucher annuleren? Gebruik onderstaand contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 • Telefoonnummer

  Je kan ons steeds telefonisch contacteren op +31 (0)85 888 06 26.

  We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 13u30 tot 18u30.

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal!