De Ardennen zijn een waar natuurparadijs waarvan de vallei van de Semois misschien wel het mooiste stukje is. Volg ons daarom naar Auberge d'Alle en geniet van de omgeving en van de lekkere regionale keuken dankzij de heerlijke vaardigheden van chef Gwendoline Charlier. Bij je aankomst, mag je jou verwachten aan de gepaste lekkernijen op jouw bord. Verfijnde culinaire creaties met lokale seizoensgebonden dagverse producten in een kunstzinnige setting; want doorheen het hotel worden diverse kunstwerken geëxposeerd.
Hoeveel er ook te zien valt in het hotel, vergeet zeker niet je wandelschoenen aan te trekken en de groene regio te verkennen. Kabbelende beekjes, bossen zover het oog reikt en romantische wandelpaden lokken je naar buiten. Het beroemde Bouillon op zo'n 20 km verdient zeker een bezoekje. Onthul de geheimen van haar kasteel, onlosmakelijk verbonden met Godfried van Bouillon, leider van de Eerste Kruistocht.
Het ideale uitstapje? De Abdij van Orval. Neem de auto en geniet van de uitzichten onderweg. Eens ter plaatse kan je het heerlijk proeven van het streekbier en de bijhorende abdijkaas. Goed eten, mooie natuur en een comfortabel hotel... meer heb je niet nodig voor een gezellig weekendje weg!
(volledige menu te raadplegen op de site van het hotel)
Voorgerechten
Huisgemaakte gravlax, grijze garnaaltjes, mousse avocado, grapefruit
Sint-Jacobsschelpen, risotto met champignons, saffraansaus, parmezaan
Carpaccio van Holstein rund, roquette salade, parmezaan, pijnboompitjes, eventueel met eendenleverkrullen
~
Hoofdgerechten
Tournedos, huisgemaakte frieten, pepersaus of saus van oesterzwammen
Eendenborst, saus van frambozen
Gebakken forel, Arc en Ciel < du Chabotais > amandelen of Meunière
~
Desserts
Sabayon, vanille-ijs, Cava
Duo van witte en bruine chocolademousse
Gepocheerde peer met kruiden, crumble, vanille-ijs