outspot.nl

Loading profile...

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal! Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief
Gratis verzending
5-in-1 USB-adapter

5-in-1 USB-adapter

24,95 79,95
Helpdesk

Hoe kunnen we jou helpen?

 • Outspot PLUS

  Wat zijn de voordelen van Outspot PLUS?

  Met Outspot PLUS profiteer je van gratis verzending op alle artikelen en betaal je geen dossierkosten op alle reizen.

  Hoe word ik Outspot PLUS?

  Na elke bestelling ontvang je een e-mail waarin je de mogelijkheid krijgt om Outspot PLUS te worden. Je moet echter snel zijn want deze actie is maar 48 uur geldig. Als je besluit om Outspot PLUS te activeren, gaan de voordelen direct in werking. Dit betekent dat je bij je eerstvolgende bestelling meteen kunt genieten van gratis verzending op alle artikelen en dat je geen dossierkosten hoeft te betalen voor al je reizen.

  Hoeveel kost Outspot PLUS?

  Outspot PLUS kost slechts € 1,95 voor de eerste 3 maanden. Dit is een eenmalige betaling. Na deze periode wordt je lidmaatschap automatisch elke 3 maanden verlengd voor € 1,95. Zo kan je aanzienlijk besparen op verzend- en dossierkosten.

  Wanneer en hoe wordt mijn Outspot PLUS verlengd?

  Outspot PLUS wordt elke drie maanden automatisch verlengd. Om dit te beheren kan je altijd naar https://www.outspot.be/nl/mijn-aankopen gaan. Het bedrag wordt per 3 maanden automatisch van je door jouw gekozen rekening afgehouden.

  Welke betaalmethoden kan ik gebruiken om Outspot PLUS te activeren?

  Om Outspot PLUS te activeren, kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden: Apple Pay, Bancontact, creditcard en iDEAL. Let op: Het is niet mogelijk om Outspot PLUS te betalen met een waardebon.

  Hoe annuleer ik mijn Outspot PLUS? Zal ik een terugbetaling ontvangen?

  Je kunt je Outspot PLUS lidmaatschap op elk moment opzeggen via: https://www.outspot.be/nl/mijn-aankopen. Het is belangrijk om te weten dat er geen terugbetaling wordt verstrekt voor de maanden waarin je lidmaatschap actief was. Echter, als je besluit Outspot PLUS op te zeggen, zal de volgende geplande facturering niet in rekening worden gebracht.

 • Happy Hour

  Na elke aankoop op Outspot activeer je automatisch Happy Hour en betaal je het komende uur geen verzend- of dossierkosten voor nieuwe bestellingen. Na 1 uur vervalt de deal. Wil je permanent gratis verzending, check dan onze Outspot PLUS aanbieding hierboven.

 • Wat is Outspot

  Outspot is een onlineaanbiedingensite waar je aankopen kan doen aan voordelige prijzen! Laat je verwennen, inspireren en geef je leven meer kleur met een van onze topaanbiedingen!

  Een verblijfje in België of in Nederland, een ontspannende uitstap met je kinderen, een handige tool voor in de keuken, het ideale juweel voor je partner… en dit is nog maar een greep uit ons uitgebreide aanbod!

  Surf nu naar onze website voor het volledige aanbod of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief brengt je dagelijks op de hoogte van wat hot is. Zo sta je zeker vooraan in de rij bij de nieuwste deals! Inschrijven kan door je e-mailadres in te geven in de rechteronderhoek van deze pagina.

  Een aankoop doen bij Outspot doe je in enkele muisklikken! Klik op ‘Bestel nu!’ en je wordt verder begeleid bij je aankoop. Je kan betalen met iDeal, Visa, Mastercard, PayPal en American Express. Jouw creditcard wordt pas na levering belast. Outspot garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze site dankzij het Thuiswinkel kwaliteitslabel. Na de betaling ontvang je meteen de aangekochte voucher in je mailbox en/of wordt het aangekochte product naar je toegestuurd.

  Benieuwd naar de mening van andere klanten? Surf dan vlug naar Trustpilot en lees de vele positieve commentaren van onze klanten.

  Like Outspot op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, meer dan 40 000 Outspot-fans gingen je reeds voor!

 • Een bestelling plaatsen

  Hieronder vind je hoe je een aanbieding kunt aankopen:

  • Klik op 'Bestel nu'
  • Selecteer het aantal vouchers die je wenst te kopen. Dat doe je door op “+' te klikken
  • Klik op “Jouw gegevens'
  • Vul je persoonsgegevens in. Indien je een waardebon hebt, vink je “Ik heb waardebonnen' aan en vul je de code in. Vergeet niet om daarna op “Valideren' te klikken. Klik vervolgens op “Betalen'
  • Kies de gewenste betaalmethode en klik op “Betalen'

  Outspot stuurt tot slot je vouchers via e-mail.

 • Bestellen en opvolgen

  Geef je e-mailadres in via https://www.outspot.nl/nd/mijn-aankopen. Je krijgt een overzicht van je aankopen.

  Hier kan je

  • Je aankoopbevestiging raadplegen
  • Je bestellingen bekijken of je pakket online volgen door rechts te klikken op “Volg je pakket”.
  • Een beroep doen op het herroepingsrecht en je aankoop laten retourneren door te klikken op “Retourneer - Meld defect”. Met deze knop kan je eveneens melden als je product een defect zou vertonen en een filmpje en/of foto van het defect uploaden.

 • Bijbestelling

  Zolang de actie loopt, kan je onbeperkt bijkopen. Van zodra het aanbod is verlopen, stopt de verkoop definitief. Het beste dat je dan kan doen is hopen op een gelijkaardig aanbod op een andere keer. De nieuwsbrief en website van Outspot goed in de gaten houden is dus de boodschap.

 • Uitschrijving uit de nieuwsbrief

  Klik op de uitschrijflink die je onderaan elke nieuwsbrief vindt. Lukt het niet? Contacteer dan helpdesk@outspot.nl

 • Product niet ontvangen

  Controleer de levertermijn op je aankoopbevestiging of onderaan de actie op de website. Bekijk je bestellingen en volg je pakket via https://www.outspot.nl/nd/mijn-aankopen. Daar vind je de exacte levertermijn terug op je aankoopbevestiging en kan je je pakket volgen. Indien je pakket zonder traceercode werd verzonden, krijg je enkel een inschatting van de verwachte levertermijn.

  Is de levertermijn overschreden en je kan je pakket niet online volgen? Stuur dan een mailtje naar de klantendienst, waarvan je het mailadres terugvindt op je aankoopbevestiging.

 • Product retourneren (geen defect)

  Je hebt wettelijk het recht om binnen de 14 dagen af te zien van de aankoop ongeacht de reden. Maar Outspot gaat een stap verder en biedt je een herroepingstermijn van 30 dagen aan. Die termijn van 30 dagen loopt vanaf de dag die volgt op de levering. Nadat je je aankoop herroepen hebt, heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dat is pas kopen zonder zorgen.

  Let op: de herroepingstermijn is niet van toepassing op artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt zijn, op producten die om hygiënische redenen verzegeld verkocht worden en waarvan je de verzegeling na levering hebt verbroken (bv. ondergoed en bepaalde slaapartikelen).

  Voor overige artikelen is het van belang dat je zorgvuldig met het product omgaat indien je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht. Eventuele waardevermindering die is ontstaan doordat je te ver bent gegaan in de beoordeling van het product, mogen wij aan je doorberekenen. Zo is het bijvoorbeeld voor sommige verbruiksartikelen niet noodzakelijk om de verpakking te openen. Opening kan dan resulteren in een waardevermindering die op kan lopen tot 100% van het aankoopbedrag.

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Je krijgt de keuze tussen een waardebon met extra vergoeding en een overschrijving op je rekening. Kies je voor een overschrijving? Vraag dan de omzetting van je waardebon aan in je mail. Fluitje van een cent! Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Hoe retourneren?

  Of je je product gratis kan retourneren staat steeds aangegeven op de actiepagina bovenaan. Je kan de retour aanvragen via https://www.outspot.nl/nd/mijn-aankopen door te klikken op de knop "Retourneer - Meld defect". Op die manier kan je een beroep doen op je herroepingsrecht en het product retourneren binnen de voorziene termijn.

 • Defect product

  Is je product defect? Ga dan naar ‘Mijn aankopen’ via https://www.outspot.nl/nd/mijn-aankopen en klik op 'Retourneer - Meld defect' zodat je een foto of filmpje van het defect kan uploaden. Je krijgt dan zo snel mogelijk een oplossing per mail. In de meeste gevallen geniet je van een wettelijke garantie van 2 jaar, die steeds duidelijk vermeld staat onderaan de actie en op je aankoopbevestiging. De garantie is echter niet van toepassing op artikelen die op maat gemaakt werden, verbruiksartikelen en producten die om hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden zoals ondergoed, dekbedden en kussens of toestellen die voor de lichaamshygiëne gebruikt worden.

 • Beschikbaarheid en reservatie (hotel/vrije tijd)

  Het aantal vouchers die je kan aankopen, is afhankelijk van aanbieding tot aanbieding en van de reservatieperiode. Om de beschikbaarheid te controleren, klik op ´Bestel nu´ en kijk hoeveel plaatsen je nog kan aankopen. Zolang de deal niet op ´uitverkocht´ staat, is er dus nog plaats.

  Indien Outspot data voorstelt, kunnen enkel die data worden aangekocht.

  Wil je de gemaakte reservatie verplaatsen of annuleren? Vanaf het hotel uw gewenste datum heeft bevestigd gelden de wijzigings- en annulatievoorwaarden van het hotel of de betrokken partner. Contacteer dan de betrokken aanbieder die vermeld staat op je voucher of onderaan de actie op de website. Dit is steeds afhankelijk van de beschikbaarheid.

 • Aankoop voucher annuleren (hotel/vrije tijd)

  Ongelooflijk maar waar! Op sommige acties is er zelfs een terugbetalingsgarantie tot 6 maanden na aankoop. Je hoeft helemaal niet meer te twijfelen om een belevenis voor je vrienden/collega’s/familie of jezelf aan te kopen. Bedenk je je achteraf, of is de ontvanger niet helemaal tevreden met de geschenkvoucher, dan is er geen probleem. Jijzelf of de persoon die de voucher heeft ontvangen kan deze dus zonder enig probleem volledig terugbetaald krijgen binnen de 6 maanden. Dit uiteraard voor zover de voucher nog niet gereserveerd, opgebruikt of vervallen is. Dit is als garantie uitzonderlijk en nooit gezien en gaat veel verder dan de wettelijke 14 dagen (herroepingsrecht). Maar zo is Outspot nu eenmaal.

  Let wel op: voor alle acties waar niet uitdrukkelijk de terugbetalingsgarantie vermeld staat, geldt de garantie niet. Naast bovengenoemde garantie geldt uiteraard gewoon het herroepingsrecht voor vouchers, voor zover ze nog niet gereserveerd, verzilverd of vervallen zijn. Het herroepingsrecht en de terugbetalingsgarantie zijn niet van toepassing op reizen die online geboekt worden en op tickets voor evenementen, concerten, festivals of belevenissen met betrekking tot een of meerdere vaste data.

  Je wordt binnen de 14 dagen na de herroeping terugbetaald.

  Hoe de aankoop van de voucher annuleren? Gebruik onderstaand contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 • Betaling

  Outspot biedt via het betaalplatform van Mollie diverse manieren aan om elektronisch en veilig te betalen: iDEAL, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Paypal en Apple Pay.

 • Klachtenprocedure

  • Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven via mail worden ingediend bij de ondernemer. De klachten mogen zowel over producten als over de dienstverlening gaan.
  • Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk beantwoord. De consument krijgt steeds een ontvangstbevestiging van zijn/haar klacht. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, antwoordt de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen met een indicatie over wanneer de consument een uitvoeriger antwoord kan verwachten.
  • Indien de consument niet tevreden is met de afhandeling van de klacht dan kan hij/zij deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 • Levering

  Outspot werkt met verschillende vervoerders of partners die op hun beurt ook met meerdere vervoerders werken. Wat er gebeurt als u niet thuis bent bij de bezorging, hangt daarom ook af van de vervoerder. Het kan zijn dat het artikel bij de buren wordt afgeleverd of nogmaals wordt aangeboden. Bij elke deal, onder "Praktisch" kunt u informatie vinden over:

  -de trackingcode indien van toepassing;

  -de levertijd;

  -eventuele verzendkosten. Indien verzending inbegrepen is, staat er op de deal "Inclusief verzending".

 • Contact

  Vind je het antwoord niet? Gebruik het contactformulier en we helpen je graag verder. Vermeld je ordernummer in elk bericht.

  Of bel ons gewoon op +31 85 8880626. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en op zaterdag van 9u tot 12u. Houd je ordernummer bij de hand.

  * verplichte velden
Maak je keuze
Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw. Het adres is verwijderd. Het adres is aangepast. De deal is verlopen Lees meer Lees minder Even geduld... Dagen Uren Min Sec Wanneer wens je de herinnering te ontvangen? Bevestig Zo Ma Di Woe Do Vr Za Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Uitverkocht

5-in-1 USB-adapter voor snelle bestandsoverdracht

Al 0 keer gekocht
€ 79,95 24,95
-69% korting
5-in-1 multiport hub
-69% korting
24,95
79,95
0
Verzending
4,95
4,95
0

Wat onze klanten zeggen

Hulp nodig? Mail naar helpdesk@outspot.nl

5-in-1 USB-adapter

 • 1 Maak je keuze

  5-in-1 USB-adapter voor snelle bestandsoverdracht

  5-in-1 multiport hub
  -69% korting
  24,95
  79,95
  0
  + -
  Verzending
  4,95
  4,95
  0
  + -

  Bestel meer

  5-in-1 multiport hub
  -69% korting
  24,95
  79,95
  0
  Verzending
  4,95
  4,95
  0
  • 0 x 5-in-1 multiport hub voor € 0
  Subtotaal
  0,-
  0,-
  Waardebonnen
  -0,-
  Verzending
  0,-
  Gratis
  Betaling met PayPal
  0,-

  Totaal
  0,-
  0,-
  (Je bespaart €  0,- )
  Maak je keuze
  Verder
 • 2 Mijn gegevens

  Leveradres en factuuradres


  Contactgegevens

  Persoonlijke gegevens
  Blijf typen om meer resultaten te zien of vul je adres handmatig in.
  Vul je adres handmatig in.

  Door je gegevens in te geven, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

  Verder
 • 3 Betalen

  Er is geen betaling nodig, klik op 'BETALEN'. De restwaarde van uw waardebon ontvangt u per e-mail.

  Subtotaal
  0,-
  0,-
  Waardebonnen
  -0,-
  Verzending
  0,-
  Gratis
  Betaling met PayPal
  0,-

  Totaal
  0,-
  0,-
  (Je bespaart €  0,- )

  Hoe wil je jouw bestelling betalen?

  • Klik onderaan op de knop "Bestellen en betalen" om je betaling af te ronden.

  • Kaarthouder

   Kaartnummer

   Vervaldatum

   Verificatiecode

   Klik onderaan op de knop "Bestellen en betalen" om je betaling af te ronden.

  • Klik onderaan op de knop "Bestellen en betalen" om je betaling af te ronden.

  • Klik onderaan op de knop "Bestellen en betalen" om je betaling af te ronden.

  Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing

https://www.outspot.nl/index.php/nd/get_salesflow_data
Tue, 14 Nov 2023 23:00:00 +0000 Mon, 09 Dec 2024 14:55:54 +0000 Sat, 09 Dec 2023 14:55:54 +0000
Uitverkocht
Corrigeer adres
Nieuw leveringsadres